Drammensfjorden seilforening tilbyr jolleseiling for barn og unge. Både på Solumstrand i Drammen, og på foreningens sted på Rødtangen. 

Vi har flinke trenere og utstyr til låns.

For sesongen 2023 starter jolleseilingen i Drammen i onsdag 24. mai. Treningene starter klokken 18.00. Ta kontakt med Øyvind Hansen på 922 46 521 for mer informasjon!

På rødtangen starter jolleseilingen allerede onsdag 3. mai! Ta kontakt med Anders Hommerstad på 482 65 793

Sommerleiren blir på Rødtangen seilkro i uke 30!

Aktivitetsgebyr: 

Man kan melde seg på enten `vårsemester` eller `høstsemester` og dermed være med på rundt 6 treningskvelder pr semester. Det er i tillegg mulig å melde seg på `sommersemester`. Dette gjelder de som kommer og bruker seilkroa og tilhørende båter og utstyr i løpet av sommeren, men som ikke er med på vår- eller høsttreninger. Man melder seg på til de forskjellige aktivitetene/semestrene via linkene nedenfor (de ligger også på foreningens hjemmeside). Alle som vil være med å seile på Rødtangen kan bli med i Spondgruppen "Bicseiling på Rødtangen" ved å benytte denne linken: https://group.spond.com/ACRGW
De som kun ønsker å være med på sommerleir, trenger ikke løse annet aktivitetsgebyr i tillegg.  

Priser: 

Aktivitetsgebyr vårsemester: 1500kr 

Aktivitetsgebyr høstsemester: 1000kr 

Aktivitetsgebyr sommersemester: 1200kr

Søskenrabatt: 25% for søsken nr to, og 50 % for søsken nr tre.  

(Hvert semester består av rundt seks treningskvelder.)  

Sommerleir

Hvert år arrangerer Drammens Seilforening seilskole på Rødtangen. Dette er en uke med seiling, bading, utflukter, gårdsbesøk, knutekurs, konkurranser, fotball, lek og moro fra morgen til kveld. En svært populær leir!

Alle som ønsker å delta på aktiviteter i regi av Drammens Seilforening må melde seg inn i foreningen. Dette kan gjøres direkte når man melder seg på aktiviteter via påmeldingslinkene, eller foreningens hjemmeside: https://www.dsf.no/blimedlem/ 

Søndagsregatta:

Det vil bli avholdt søndagsregatta på Rødtangen hver søndag gjennom sommerhalvåret. (Dersom været tilsier det.) Info om første søndagsregatta kommer..

Vertskap Rødtangen Seilkro:

Det er mulig for alle medlemmer av DSF å melde seg på som vertskap på Seilerkroa ila sommerferien (en eller flere uker, fra uke 25-33). Send eventuelt mail til seilskole@gmail.com dersom man ønsker dette.

 

Artikler
Full Artikkelliste er tom