DrammensCup - allerede i morgen!

DrammensCup - allerede i morgen!

Publisert av Anders Muurman Holm den 10.05.22.

Da kjører vi i gang folkens! I år som i fjor bruker vi Ankerdrammen ( https://nav.jelstad.org/pro/ ) til å styr på regattaene. Utvikleren selv, Øyvind Jelstad, stiller på Løkta klokken 17.00 onsdag, og gir en-til-en innføring til de som måtte ønske det. Klokken 18.00 går starten for årets "rustbanker", et kallenavn på den første seilasen i serien hvert år. En perfekt mulighet for å sjekke at balja er klar for turseiling, også! 

Har du ikke egen båt?
Du er hjertelig velkommen alikevel. Bare å stille i havna før 17.30, så finner vi en plass til deg!

Litt sosialt
Etter årevis med avstand ønsker vi å styrke det sosiale på onsdagsseilasene. Vi åpner løkta, og skal også stå for litt gratis vaffel og kaffe eller lignende. Mulig vi trenger litt tid på å få dette på plass.

Færre merker
Vi har kuttet ned på antall merker i fjorden. Håpet er at dette skal gjøre det lettere for nye seilere å bli kjent med banen. Banekart legges ut på https://nav.jelstad.org/pro og her på dsf.no etetrhvert.

Enklere regler
Onsdagene handler om god og enkel moro. Er du usikker på måletall, regler eller lignende, kan regattakomiteen hjelpe deg. Ikke la dette stoppe deg fra å delta!