Opparbeidelse brygge på SOLUM

Opparbeidelse brygge på SOLUM

02.06.24 15:13
av Raymond Dahlen

Vi skal reparere brygga ved mastekrana, slik det ble snakket om på årsmøtet. Derfor blir det litt restriksjoner på parkering og ferdsel i havna. Vi har skrevet kontrakt med en entreprenør som starter arbeidet i uke 23. Det skal byttes ut masser, og legges nytt dekke på hele mastekranbrygga. Samtidig skal vi asfaltere under mastehuset, og parkeringsplassen mellom landbrygga og veien (bortenfor rødbua). Derfor er det viktig at ingen hensetter bilene sine på disse plassene, for uke 23 må det være tomt. Vi kommer til å asfaltere litt lengre ut på mastekranbrygga, slik at vi kan kjøre litt lenger vekk fra bryggekanten, og belaste spunten mindre. Der vil det etter hvert bli satt opp stengsler. Vi oppfordrer til å bruke opplagstomta til parkering til vi er ferdige med arbeidet.

Les mer
Medlemsmøte 17.04.24 på Løkta

Medlemsmøte 17.04.24 på Løkta

Medlemsmøte 17.04.2024 Lkta kl 1900 Lars Wilhelmsen fra selskapet Sportspartner AS som har jobber med regattaene Skagen Race, Shetland Race og Hollenderseilasen. Han vil gi oss siste nytt om disse regattaene. Henning Hansen m/mannskap vil fortelle oss om forberedelser, rutealg, metrologi (tur-regatta).

Les mer
Drammen Cup med Grill og servering

Drammen Cup med Grill og servering

19.06.23 16:24
av Torbjørn Kristoffer Almeland

Onsdag 21.06 blir det siste regatta i Drammen cup for denne våren. Ragattasjefen har lovd en flott seilas hvor DSF har invitert ungdommer fra Vindskift til å delta. Vi håper at mange har lyst å delta og ta med ekstra mannskap. Det blir grilling og servering av burgere, pølser og drikke til alle som deltar på land og vann. Alt dekkes av arrangementet (som er kostandsfritt). Sees på onsdag!

Les mer