Vil dere være vertsfamilie på Rødtangen?

Vil dere være vertsfamilie på Rødtangen?

Publisert av Anders Muurman Holm den 06.06.23.

Seilkroa på Rødtangen er et populært reisemål for mange, enten du kommer med bil eller båt. I løpet av sommersesongen arrangeres det sommerleir, mesterskap og seilsamlinger på vårt flotte anlegg.

Vi setter stor pris på medlemmenes bruk av stedet. Medlemmer er hjertelig velkomne til å benytte seg av fasilitetene, men det kan være annen ungdomsaktivitet og seilaktivitet som foregår samtidig. Derfor søker vi nå vertsfamilier som kan disponere stedet i én uke om sommeren, samtidig som de utfører noen ansvarsoppgaver på området.

Overnatting for medlemmer er gratis. Vi ber om at alle overnattinger avtales med Rødtangenkomiteen på forhånd. Medlemmene kan bo i fellesrommet på Seilkroa i opptil 3 døgn.

Seilkroa er åpen for vertsfamilier i de ukene i sommerferien som ikke har arrangementer knyttet til stedet. Alle medlemmer kan søke Rødtangenkomiteen om å bli vertsfamilie. Vertsfamilier vil få bo i en del av 1. etasje som ligger i nærheten av peisestuen.

Som vertsfamilie er du ikke være ansvarlige for sportslige aktiviteter eller bruken av joller/følgebåter, men skal  holde orden og renhold, samt å følge flaggreglementet.

Seilkroa har følgende ledige uker for vertskap:
Uke 25: Ledig fra mandag til torsdag
Uke 26
Uke 27:Ledig fra mandag til onsdag
Uke 28
Uke 32
Uke 34

Søknad om vertsfamilie og forespørsel om overnatting og forespørsel om leie for lukket selskap sendes til ingridathorne@gmail.com

Rødtangenkomiteen ønsker deg en fantastisk sommer!

Og husk, du er alltid hjertelig velkommen til å komme innom for en hyggelig kaffekopp!