Et godt år for Feva og 29'er!

Et godt år for Feva og 29'er!

Publisert av Anders Muurman Holm den 18.11.22.

Tirsdagskveld var seilere i både 29’er og RS Feva samlet i seilforbundets lokaler på Ullevål for å avslutte sesongen. Et stort oppmøte fra seilerne i klassene viser at dette har vært et år med mange seilere på vannet.

Drammensfjorden seilforening har vært aktive i regattaene i to-manns jollene 29’er og RS Feva. Det er gledelig å høre seilforbundet selv sier at to-mannsjoller er joller de skal satse mer på i tiden fremover.

Denne sesongen har DSF har blitt premiert i klassen RS Feva klassen med både norgesmester og 4. plass i sammendraget.

I 29’er klassen har totalt 17 båter vært med i rankingen. Simen Hope Abel og Philip Østli Andreassen har representert DSF, og i sin første sesong i 29’er klassen, etter 4 norgescuper og et NM, kom de inn på en 10. plass på ratingen.

DSF har denne sesongen hatt 10 (!) seilere med i RS Feva klassen med i norgescup og norgesmesterskapet. Dette er et historisk høyt antall seilere som har deltatt fra DSF!

Seilglede, samhold, mestring og felleskap bygger vi på Rødtangen- og tar det med oss ut i cuper og mesterskap.

Det er i det å tørre å delta og gjennomføre cuper og mesterskap som er den viktigste seieren.

Gratulerer til alle seilerne som har seilt i FEVA-feltet i år; Lea, Johannes, Tuva, Siren, Alva, Malena, Kaia, Philip, Aurora og Sanne som alle har gjort en stor sportslig prestasjon og mange av dere har brutt egne barrierer med å reise ut å delta i norgescup og NM, og kommet tilbake til Rødtangen med god erfaring vi kan dele sammen.

Terminlisten for RS Feva er i støpeskjeen, og det ligger ann til 4 norgescuper i tillegg til NM. Flere av norgescupene vil være for flere klasser, og det gleder vi oss til.

Vell seilt i år – vi ser frem til en ny sesong og håper på like stor deltagelse fra DSF også i 2023